Du er her: Forside / Airtox - VI HAR DEM

Airtox - VI HAR DEM

AIRTOX®  - Sikkerhedsskoen der ligner en street-sko og samtidig tilbyder super komfort og kvalitet. Designet og udviklet på AIRTOX’ hovedkvarter i Danmark.

AIRTOX® er udviklet ved brugen af specialfremstillet materialer og unikke teknologier og derfor tilbydes en sko med en ekstraordinær fleksibilitet, modstandskraft og aflastning for dine fødder.

Sortimentet består af flere modeller, tilpasset forskellige behov og arbejdssituationer. Vi rådgiver så du finder netop den sko der passer til dig og dit arbejde!

Nedenfor kan du læse mere om AIRTOX® forskellige unikke egenskaber.

 

POWERBREEZE®

POWERBREEZE® giver dine sikkerhedssko den tårnhøje åndbarhed, du kender bla. løbesko. Med et avanceret mesh-tekstil, som et udvalg af AIRTOX sikkerhedssko er udstyret med, skabes en uvertruffen luftgennemstrømning i skoen, som giver et tørt og sundt klima for dine fødder.

 

 

 

 

 

 

WHITELAYER®

WHITELAYER er intet mindre end en sensation indenfor sømværn, da en WHITELAYERS kombination af letvægt, fleksibilitet og styrke aldrig er set lignende på markedet. Dette filt-lignende materiale er udviklet til blandt andet brug i beskyttende beklædning til det amerikanske forsvar.

Herefter er det videreudviklet af AIRTOX til et sømværnsmateriale, der er let og fleksibelt som en klud, men yder al den nødvendige beskyttelse til dine fødder og mere til. I modsætning til andre materialer på markedet har WHITELAYER den unikke egenskab, at det ligeledes er fugtabsorberende.

 

 

 

AQUA-CELL®

Aqua-Cell er en avanceret membranteknologi, som har den egenskab, at det yder både vandtæthed og åndbarhed på samme tid. Dermed er du med Aqua-Cell udrustet til arbejde i selv de vådeste omgivelser uden at gå på kompromis med komforten.

 

 

 

 

 

UTURN®

- et enkelt og smart wire-baseret snøresystem, der strammer og løsner skoen ved blot at dreje på systemets hjul. Her er der ingen behov for at hive eller trække i hjulet – dette forhindrer samtidig skidt og andre materialer i at trænge ind i mekanismen. Med UTURN strammer samtidig skoen hele vejen langs din fod, så skoen altid sidder tæt og komfortabelt på din fod.

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.