Du er her: Forside / 30 års Jubilæum

30 års Jubilæum 1988-2018

Kaffe & Rundstykke

Onsdag den 14. november 2018 fejrer vi Orloffs 30 års Jubilæum.

Kik forbi en af vores 4 afdelinger og få et Orloff Termokrus med dejlig varm kaffe & rundstykke mellem kl. 8.00 - 11.00.

Vi glæder os til at se dig i Odense, Aarhus, Kolding eller København

 

 

Prebens Job-Tøj startede i 1988

Prebens Herremagasin, der under beskedne kår åbnede i 1961, var grundlaget for den virksomhed, der i dag består af to detailbutikker og et erhvervsbeklædningsfirma med fire afdelinger på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Erhvervsbeklædning eller Firmatøj startede i 1988 under navnet Prebens Job-Tøj i kælderen under herretøjsbutikken i Tarup Center i Odense.

Udviklingen tog fart, kundekredsen til erhvervsbeklædning voksede, pladsen blev for trang, så man flyttede i 1995 til nye, større faciliteter på Rugårdsvej i Odense. Samtidig blev firmanavnet ændret til Orloff Firmatøj A/S.  

Orloff Firmatøj har idag afdelinger i Odense, Aarhus, Kolding og København og beskæftiger 54 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Odense.

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.