Du er her: Forside / Arbejdstøj

Arbejdstøj


Orloff Firmatøj har alle de kendte kvalitetsmærker inden for arbejdstøj, fra blandt andet FristadsKansas, Engel, WorkZone, Mascot.
Arbejdstøj, der er fremstillet med høj funktionalitet og tilpasset enhver faggruppe.

Arbejdsbukser, overalls, knickers, shorts, kedeldragter, arbejdsskjorter, poloshirts, T-shirts, sweatshirts, fleece-, softshell- og pilotjakker, vinterbeklædning, termoundertøj, sikkerheds- og beskyttelsesbeklædning, tilbehør m.m.

- hos Orloff finder du det hele.

Kontakt en af vore afdelinger for yderligere information, brochurer eller tilbud.

Du kan også finde flere oplysninger og kataloger om arbejdstøj her 

 

 

EN ISO 20471 - Ny standard i sikkerhedsbeklædning

Ny standard i sikkerhedsbeklædning

Markedets stigende efterspørgsel efter sikkerhedsudstyr af en høj teknisk standard samt en høj tilpasningsgrad medfører en løbende justering af de normer, der bestemmer kravene på området.

Den øgede fokus på den personlige sikkerhed på arbejdspladsen er også noget, den enkelte arbejdsgiver mærker. Arbejdsgiveren skal nemlig tilgodese kravene fra både myndigheder og medarbejdere i forhold til det sikkerhedsudstyr de udleverer på arbejdspladsen.
 

Klik her og læs mere

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.