Indkøbskurv

Broderi & Tryk

Synliggør dit firma på dit arbejdstøj

Firmatøj med logo – broderi eller tryk. Uanset om det drejer sig om et markant logotryk på ryggen af en arbejdsjakke eller et diskret tone-i-tone logo broderet på firmaskjorten, har Orloff den rette løsning - vi rådgiver om det rigtige valg. Vi har egne tryk- & broderimaskiner, så vi sikrer os, at kvaliteten altid er den bedste. Samtidig kan vi mindske leveringstiden, når vi laver det i eget hus. 

Tryk

Vi kigger altid individuelt på den enkelte trykordre. Her vurderer vi, hvilken beklædningsdel det skal påsættes, samt materialet, fx arbejdstøj, sportstøj eller tøj der skal til industrivask. Det har nemlig betydning for, hvilken transfers vi benytter, så vi er sikre på, at det kan holde sig pænt og giver det rette udtryk. Samtidig kigger vi på jeres logo, hvordan er det udformet, er der billede eller andre grafiske elementer, så kan også dét kræve en speciel transfer.  

Der er mange forskellige kvaliteter at vælge imellem, dem vi benytter er fx:
Elastosoft, poly, ultraflex, colorsoft, reflex, glitter, flock, digiflex, digiblock

Broderi

Også her kigger vi individuelt på den enkelte broderiordre. Her vurderer vi, hvilken beklædningsdel det skal påsættes, samt materialet og hvor placeringen vil gøre sig bedst ud.

Fx. vil vi anbefale broderiet på en skjorte, placeret på en flip eller manchet. Da stoffet er tykkere der og en sammentrækning i stoffet mindskes.

Vi vil komme med vores bedste anbefaling til placering til netop den beklædning I har udvalgt.


Vi vejleder jer om det rette farvevalg i tråden ud fra jeres logofil, og sørger for, at broderiet fremstår bedst muligt med den rette kvalitet tråd.

Vores personale står klar med
den rette vejledning