Indkøbskurv

Broderi & tryk

Synliggør dit firma på dit arbejdstøj

Arbejdstøj eller profiltøj med logo – broderi eller tryk. Uanset om det drejer sig om et markant logotryk på ryggen af en arbejdsjakke eller et diskret tone-i-tone logo broderet på firmaskjorten, har Orloff den rette løsning - vi rådgiver om det rigtige valg. Vi har egne tryk- & broderimaskiner, så vi sikrer os, at kvaliteten altid er den bedste. Samtidig kan vi mindske leveringstiden, når vi laver det i eget hus. 

Tryk på arbejdstøj eller profiltøj

Vi kigger altid individuelt på den enkelte trykordre. Her vurderer vi, hvilken beklædningsdel det skal påsættes, samt materialet, fx arbejdstøj, sportstøj eller tøj der skal til industrivask. Det har nemlig betydning for, hvilken transfers vi benytter, så vi er sikre på, at det kan holde sig pænt og giver det rette udtryk. Samtidig kigger vi på jeres logo, hvordan er det udformet, er der billede eller andre grafiske elementer, så kan også dét kræve en speciel transfer.  

Der er mange forskellige kvaliteter at vælge imellem, dem vi benytter er fx:
Elastosoft, poly, ultraflex, colorsoft, reflex, glitter, flock, digiflex, digiblock

Broderi på tøj

Også her kigger vi individuelt på den enkelte broderiordre. Her vurderer vi, hvilken beklædningsdel det skal påsættes, samt materialet og hvor placeringen vil gøre sig bedst ud.

Fx. vil vi anbefale broderiet på en skjorte, placeret på en flip eller manchet. Da stoffet er tykkere der og en sammentrækning i stoffet mindskes.

Vi vil komme med vores bedste anbefaling til placering til netop den beklædning I har udvalgt.

Vi vejleder jer om det rette farvevalg i tråden ud fra jeres logofil, og sørger for, at broderiet fremstår bedst muligt med den rette kvalitet tråd.

 

Spørgsmål og svar om broderi og tryk på tøj

Kan I trykke det logo jeg ønsker?

Ja. Du sender blot dit logo eller ønsket budskab til os, så sørger vi for at det enten trykkes eller broderes på netop det arbejdstøj eller profiltøj som du og dine medarbejdere har brug for.

Jeg ønsker arbejdstøj med tryk til alle mine medarbejdere, kan I håndtere det?

Bestemt. Vores systemer og interne processer er udviklet til at kunne håndtere produktion til flere medarbejdere.

Jeg har brug for vejledning, hvad gør jeg?

Har du spørgsmål til tryk, broderi eller til din ordre, så sidder vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig. Kontakt os her så guider vi dig.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning
Showrooms: Sommerlukket uge 29-30
Mandag - torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig