Indkøbskurv

Individuel webshop

Få din egen webshop med din virksomheds tøjudvalg

Webshop og kundeunivers tilpasset netop din virksomheds behov

Hos Orloff skræddersyr vi unikke webshops til vores kunder. Alle virksomheder er forskellige og har brug for forskellige setup i deres tøjshop.

Når vi ved hvilket sortiment i som virksomhed skal have tilgængeligt, sætter vi gratis en webshop op til jer. Den laves specifikt efter jeres ønsker og kan varieres på flere måder - og er naturligvis tilgængelig døgnet rundt, så I eller jeres medarbejdere kan bestille lige når det passer bedst.

Sådan handler du

Eksempelvis kan medarbejderne handle via et fast beløb enten som point eller i danske kroner. Hvis jeres medarbejdere har brug for forskelligt udvalg, kan vi også løse det, så mekanikeren kun ser det udvalg han må købe og administrationen ligeså.

Hvis I ikke benytter point eller beløbsgrænse, kan I i stedet vælge at godkende medarbejderens køb, I modtager en mail til godkendelse når der ligger nye ordrer. Først når I har godkendt, kommer ordren ind til os til videre bearbejdning.

Har du brug for hjælp?

Skulle der opstå spørgsmål, når I eller jeres medarbejder er logget ind på webshoppen for at handle, vil der være online chat samt størrelsesguide, der hjælper jer til den rigtige størrelse. Derudover er det selvfølgelig altid muligt, at kontakte os. Vi kommer også gerne ud og besøger dig og din virksomhed. Find en konsulent eller besøg et showroom nær dig.

Når først webshoppen er sat op, skal I ikke tænke på hverken bestillingssedler, logistik eller uforudsete udgifter. Her står Orloffs dygtige salgsteam klar til at tage mod ordren, når den er bestilt i jeres webshop. Når ordren lander hos os, har vi alt info på, hvordan tøjet skal trykkes, broderes, mandskabspakkes eller samles med andre medarbejdere og hvilken form for levering i som virksomhed har valgt. 

Skulle vi have spørgsmål, til den enkelte ordre, kontakter vi jer og sørger for at det hele stemmer, inden ordren sendes afsted.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 15.30
Find et showroom nær dig