Indkøbskurv

Profiltøj

Profiltøj styrker virksomhedens brand og skaber genkendelse og kundeloyalitet 

Når en virksomheds ansatte bærer profiltøj fx skjorter, polo, blazer og pullover med logo, sender de et signal om troværdighed, der er knyttet til firmaets brand.
Profiltøj betyder også, at kunderne føler sig i gode hænder, selv hvis de møder forskellige ansatte, hver gang de har kontakt til virksomheden.

Hos os får I meget mere end blot tryk eller broderi af et logo. Vi lytter nøje til jer, før vi i samarbejde finder en løsning, der, også helt bogstaveligt, passer som skræddersyet til jeres visuelle identitet - og til medarbejdernes forskellige arbejdsopgaver.

Se vores profiltøj her

Brug profiltøj i jeres branding

Skjorter, poloer, t-shirts eller blazere med logo er med til at fremhæve din virksomheds identitet og skaber både synlighed og genkendelighed, når du eller dine medarbejdere er på arbejde, på kundebesøg, på messer eller noget helt fjerde.
Har I brug for svedtransporterende trøjer til løbearrangementet, ja så klarer vi selvfølgelig også den. Se vores sportstøj her.

Find dine favoritter blandt vores brede sortiment og tilføj dem til jeres personlige webshop - så er det nemt for jer at bestille eller genbestille netop de modeller, som I ønsker til jeres virksomhed.

Har I brug for hjælp?

Vores dygtige rådgivere og konsulenter står klar til at vejlede og guide jer til det rigtige tøjvalg. Har I brug for hjælp til opmåling eller ønsker I at se eller opleve bestemte modeller, kommer vi gerne ud og besøger jer - I er også meget velkomne til at kigge forbi ét af vores 5 landsdækkende showrooms. Kontakt os idag, så finder vi en løsning, der passer jer.

Vi har selvfølgelig også arbejdstøj og fodtøj.

 

 

Spørgsmål og svar om dit nye profiltøj

Har I profiltøj til alle brancher?

Selvfølgelig. Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, sørger vi for at du og dine kollegaer får det tøj, der passer til jer og til jeres branche. Vi har et bredt udvalg af profiltøj - dyk ned i vores vide sortiment og vælg det tøj du ønsker.

Kan jeg bestille profiltøj med logo?

Ja, vi har profiltøj og profiltøj med logo til alle behov. Så uanset om du ønsker profiltøj med tryk eller broderi, så hjælper vi dig og dine kollegaer med at få netop det tøj, der passer bedst til jer.

Kan jeg få vejledning til mit profiltøj?

Selvfølgelig. Vi sørger for at tage godt hånd om dig og dine kollegaer eller medarbejdere, og vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe og vejlede jer på allerbedste vis. Vores konsulenter kommer gerne ud og måler op til tøjet, så I får de rette størrelser.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig