Indkøbskurv

Sikkerhedssko - find sikkerhedsfodtøj til dig og dine medarbejdere

Pas godt på dine fødder - du har kun ét par

Dine fødder bliver dagligt udsat for et stort pres – et pres, der bliver markant større, når du bevæger dig især i ujævnt terræn som fx. en byggeplads.  Derfor er det vigtigt, at du får købt den rette arbejdssko, støvle eller sandal, som ikke bare passer dig, men også omgivelserne. Købet er et meget individuelt køb og der er en række områder du skal være opmærksom på, inden du vælger dit næste par. 

Vi rådgiver dig om det rigtige valg, ligegyldig om du har brug for en sko, støvle eller sandaler med sikkerhed eller om du skal have jobsko eller sandaler uden sikkerhed.

Se vores sikkerhedsfodtøj her

Vi guider dig til det rigtige valg

Der er mange ting at tage hensyn til, når fødderne skal klædes på. Hvilket arbejde har du? Der kan være brug for specielle godkendelser på skoen, fx ESD, S1 eller andet. Eller måske skal der være en speciel god indlægssål, fordi din fod har brug for ekstra støtte?

Mulighederne er mange og vi har et bredt udvalg fra mange brands, så både du og dine medarbejdere kan få præcis det fodtøj der passer til jer.

Dette skal du være opmærksom på

Det er vigtigt at passe godt på dine fødder, også når du er på arbejde. Dine fødder skal holde hele livet og det er dem, der løfter dig hver dag.
Du skal vælge fodtøj med sikkerhed, når du arbejder under følgende forhold:

  • Knæliggende arbejde
  • I miljøer med høj varme eller kulde
  • Ved glat eller fugtigt miljø
  • Ved miljø med statisk elektricitet

Godkendelser for sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj

Alt sikkerhedsfodtøj har en ISO godkendelse: EN ISO 20345. Du kan læse mere om ISO godkendelser her.
Alt fodtøj med denne godkendelse, har som minimum tåværn, der beskytter dig og dine fødder mod faldende objekter på 200J samt mod sammenpresning.

På al sikkerhedsfodtøj kan du se hvilken godkendelse og sikkerhedsklasse det har.
I skemaet til højre kan du se hvad den enkelte godkendelse dækker over.

Vi fører selvfølgelig også et bredt udvalg i både arbejdstøj og profiltøj.

 

 

Spørgsmål og svar om dine nye sikkerhedssko

Har I sikkerhedssko til min branche?

Ja, vi fører et bredt udvalg af sikkerhedssko og sikkerhedsfodtøj. Vores sortiment er vidt og du kan helt sikkert finde en sko, der passer til netop dit behov og branche.

Kan I håndtere sikkerhedssko til hele min virksomhed?

Selvfølgelig. Vores systemer er særligt skabt til at kunne løfte ordrer af høj kompleksitet og volumen. Vi hjælper og vejleder både dig og dine ansatte, så I får netop de sikkerhedssko, som I har behov for.

Hvor ofte skal man skifte sikkerhedssko?

Alt efter slidtage og brug er det forskelligt hvornår du bør udskifte dine gamle sikkerhedssko. Det er vigtigt at tage hensyn til forebyggelse af skader i fx ryg, knæ eller hofter og derfor bør du kunne skifte mellem mindst 2 par forskellige sikkerhedssko. Tag en snak med en vores skospecialister i ét af vores showrooms og hør mere.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Showrooms: Sommerlukket uge 29-30
Mandag - torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig