Indkøbskurv

Kundereference - Securitas

Securitas

Securitas er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed, som løser alle sikkerhedsopgaver. De har 1400 ansatte i Danmark, hvoraf 1000 af dem bruger uniformer, leveret af Orloff.  

Orloff har været leverandør til Securitas siden 2020. 

Uniformerne bliver brugt til bl.a. vagter, receptionister samt tekniske sikkerhedsløsninger.  

Disse medarbejdere er ofte i store virksomheder, storcentre, patruljevagter samt på byggepladser. 

Det er vigtigt for Securitas, at deres medarbejdere via uniformerne kan fremstå troværdige og professionelle. Derfor har de en helt fast designguide, som Orloff benytter sig af, når de finder sortiment til Securitas.  

Da der bliver stillet krav til helt specifikke behov, er noget af sortimentet produceret som specialproduktion. Her agerer Orloff den professionelle sparringspartner og rådgiver om det rette valg. Orloff sørger for vareprøver inden selve produktion igangsættes.

Der er mulighed for beklædning fra forskellige brands, bl.a. Eccos serie der er specieludviklet til erhvervet.

Securitas kunder kan i nogle tilfælde have særlige krav til vagterne, der gør at der hurtigt skal ændres i uniformerne, her benytter de Orloff som sparringspartner – hvad kan lade sig gøre og hvordan gøres det bedst. Det er ofte hastesager og her ser de en kæmpe fordel i, at de løbende har en god dialog med deres faste kontakt ved Orloff, som ved hvor vigtigt det er, at der bliver rykket hurtigt og kender til deres designguide og krav.  

Orloffs brede viden om arbejdsbeklædning er også relevant for Securitas, når de har kunder fx på byggepladser, hvor der er særlige krav til hvordan man skal være påklædt, fx med hjelme, hi-vis veste og lign.  


Securitas ledere oplever, at processen med tøjbestilling er blevet en del nemmere efter de skiftede til Orloff og fik bygget deres webshop op. De mærker tydeligt, at de sparer mandetimer på tøjadministration. 

På webshoppen, kan de se hvilke medarbejder der må få hvilken uniform, samt løbende trække statisk på medarbejderkøb.

Securitas har medarbejdere i hele landet - både i deres egne afdelinger og hos kunder. Derfor er det også vigtigt, at der kan differencernes i leveringssteder. Det klares nemt via webshoppen og gør, at Securitas ikke skal tænke yderligere på den del. Samtidig bliver ordrerne man-packet, så det nemt og hurtigt kan blive udleveret til den enkelte medarbejder.  

Vores personale står klar med
den rette vejledning