Indkøbskurv

Kundereference - Securitas

Høje krav til uniformer kræver specialistviden og erfaring

Orloff har været leverandør til Securitas siden 2020

Securitas er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed, som løser alle sikkerhedsopgaver. De har 1400 ansatte i Danmark, hvoraf 1000 af dem bruger uniformer - leveret af Orloff. 
Uniformerne bliver brugt til bl.a. vagter, receptionister samt tekniske sikkerhedsløsninger. Disse medarbejdere er ofte i store virksomheder, storcentre, patruljevagter samt på byggepladser. 

Det er vigtigt for Securitas, at deres medarbejdere via uniformerne kan fremstå troværdige og professionelle. Derfor har de en helt fast designguide, som vi hos Orloff benytter os af, når vi finder sortiment til Securitas.  

Professionel sparring og rådgivning

Da der bliver stillet krav til helt specifikke behov, er noget af sortimentet produceret som specialproduktion. Her agerer Orloff den professionelle sparringspartner og rådgiver om det rette valg. Orloff sørger for vareprøver inden selve produktionen igangsættes.
Der er desuden mulighed for beklædning fra forskellige brands bl.a. Eccos serie, som er specialudviklet til formålet og erhvervet.

Securitas' kunder kan i nogle tilfælde have særlige krav til vagterne. Disse krav betyder at der hurtigt skal kunne ændres i uniformerne. I dette tilfælde træder vi hos Orloff ind som central aktør og præsenterer den allerbedste løsning. I en dynamisk tid og miljø, skal der ofte kunne handles hurtigt, og denne service imødekommer vi selvfølgelig Securitas med. Denne arbejdsgang er en kæmpe fordel for dem og funderes i en grundig, løbende dialog med deres faste kontakt ved Orloff, som ved hvor vigtigt det er, at der bliver rykket hurtigt og kender til deres designguide og krav.

Bredt fagligt udgangspunkt

Orloffs brede viden om arbejdsbeklædning er også relevant for Securitas, når de har kunder fx på byggepladser, hvor der er særlige krav til hvordan man skal være påklædt, fx med hjelme, hi-vis veste og lign.  

Securitas' ledere oplever, at processen med tøjbestilling er blevet langt nemmere efter de skiftede til Orloff og fik bygget deres webshop op. De mærker tydeligt, at de sparer mandetimer på tøjadministration. 

På webshoppen, kan de eksempelvis se hvilke medarbejder der må få hvilken uniform, samt løbende trække statisk på medarbejderkøb.

Securitas har medarbejdere i hele landet - både i deres egne afdelinger og hos kunder. Derfor er det også vigtigt, at der kan differencernes i leveringssteder. Det klares nemt via webshoppen og gør, at Securitas ikke skal tænke yderligere på den del. Samtidig bliver ordrerne "man-packet", så det nemt og hurtigt kan blive udleveret til den enkelte medarbejder.  

 

Vi har gjort det nemmere at være dig

Hos Orloff leverer vi arbejdstøj, profiltøj, fodtøj og værnemidler til dig og dine medarbejdere.
Med vores 5 landsdækkende showrooms står vi altid klar til at rådgive og vejlede på en lokation nær dig.
Besøg os idag.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig