Indkøbskurv

Kundereference - Skov Larsen Anlægsgartner

Med stærke værdier som æstetik, kvalitet og bæredygtighed er den rette præsentation af virksomheden essentiel

Passionerede specialister

Skov Larsen er en anlægsgartner virksomhed, der har eksisteret siden 1973.
Deres speciale og fokusområder er det unikke haverum med fokus på æstetik, kvalitet og bæredygtighed. De beskæftiger 30 medarbejdere, hvor Orloff leverer deres arbejdstøj og fodtøj.
Orloff har været leverandør til Skov Larsen siden 2008.

Overblik over tidligere og fremtidige ordrer

Skov Larsen sætter pris på en fast struktur omkring sortiment og priser, hvilket de får gennem det faste sortiment på deres tøjshop, her kan deres administration nemt bestille tøj til de ansatte, hvor de har et godt overblik over tidligere bestillinger og forbrug på den enkelte medarbejder.

Har medarbejderen brug for at prøve noget tøj, sender de dem forbi vores showroom, hvor de kan finde den rigtige størrelse, ligeledes kommer medarbejdere forbi og får rådgivning og sparring til at vælge den rigtige sko.

Bæredygtighed i fokus

Som nævnt, betyder kvalitet og bæredygtighed en del for Skov Larsen, derfor har det også stor betydning for dem, at de kan få professional rådgivning og en sparringspartner hos Orloff, så de er sikre på, at få det tøj der står inde for deres værdier – bl.a. kvalitet og bæredygtighed.

Af samme grund, har de fx i foråret 2021, valgt at skifte deres tøj ud til et mere bæredygtigt valg.

Deres medarbejdere fremstår altid professionelt og her tæller uniformen en stor del, derfor har det stor betydning at de har det rette tøj på, samt at logoer er placeret korrekt og i god kvalitet, hvilket de føler sig trykke ved, ved at handle med Orloff.

Skov Larsen ser Orloff som en virksomhed med det samme værdisæt som dem selv. Derfor falder det dem også naturligt at handle med Orloff. Generelt oplever de kun venlige og imødekommende medarbejdere og det har stor betydning, at de har en fast kontaktperson der kender dem og deres værdier.

De oplever en god kommunikation, og føler sig altid sikre på at der kommer en god tilbagemelding på deres forespørgsler også gerne tvistet med rådgivning om evt. et alternativ specielt til deres branche el.lign.

 

Vi tager os af tøjet. Du tager dig af forretningen

Hos Orloff leverer vi arbejdstøj, profiltøj, fodtøj og værnemidler til dig og dine medarbejdere.
Med vores 5 landsdækkende showrooms står vi altid klar til at rådgive og vejlede på en lokation nær dig.
Besøg os idag.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig