Du er her: Forside / Om Orloff

Orloff - Ikke bare blåt arbejdstøj!

 

Orloff repræsenterer et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker inden for arbejds- og profiltøj, fodtøj og værnemidler. Vi leverer ikke kun firmatøj, men totalløsninger. Et koncept, der siden 1988 har tilbudt vores kunder en lang række fordele ud over sikkerhed for levering til tiden, til den enkelte medarbejder og i den rigtige afdeling. Pakkeløsninger, der sammensættes efter vores kunders behov!  

Orloff har nogle af branchens mest avancerede lagerstyrings- og webbestillingssystemer og brancheuddannede konsulenter rådgiver om det rigtige valg. Om broderi eller tryk. Om farver, størrelser og alle de andre ting, man kan finde på at spørge om. Derfor tilbyder Orloff mere end de fleste. Og derfor trækker personalet i en lang række kendte butikskæder, store industrivirksomheder, offentlige institutioner og mange håndværksvirksomheder, hver dag i firmatøj fra Orloff.

Orloff Firmatøj har 61 ansatte og dækker hele Danmark med hovedkontoret i Odense og 3 afdelinger i Aarhus, Kolding og København. Alle afdelinger har administration, showroom, lagerfaciliteter og eget tekstiltrykkeri.

 

Se hvad vores rare kunder har at sige om samarbejdet - kort video på 2 min:

 

Kvalitet, funktionalitet og branding

Orloff Firmatøj har alle de kendte kvalitetsmærker inden for arbejdstøj, fra blandt andet Kansas, Engel og Mascot. Arbejdstøj, der er fremstillet med høj funktionalitet og tilpasset enhver faggruppe. Udvalget af profilbeklædning er bredt. Vi lægger vægt på at tilpasse kvalitet, stil og brugervenlighed, så dette indgår i vores kunders profil og øvrige branding. Det store udvalg i fodtøj, arbejdssko og sikkerhedssko i de kendte mærker finder du også hos Orloff. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed, men alligevel finder du fodtøj i alle prisklasser. Værnemidler er stærkt produktområde i Orloffs sortiment. Professionelle kvalitetsprodukter som øjenværn, høreværn, arbejdshandsker, sikkerhedshjelme, beskyttelsesdragter fra markedets bedste leverandører.

Firmatøj med logo – broderi eller tryk. Uanset om det drejer sig om et markant logotryk på ryggen af en arbejdsjakke eller et diskret tone-i-tone logo broderet på firmaskjorten, har Orloff den rigtige løsning. Vi rådgiver om det rigtige valg. Og leverer fra vore egne trykkerier.

LÆS MERE OM VORES KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.