Du er her: Forside / Om Orloff

Orloff Firmatøj A/S

Orloff er en af Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profiltøj, personlige værnemidler og fodtøj til erhvervslivet.
I Orloff Workwear Store i Odense, Aarhus, Kolding og København præsenterer vi et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker.

Orloff leverer ikke kun firmatøj, men totalløsninger. Vi har 30 års erfaring med logistik, service og distribution - og branchens mest moderne udstillings- og lagerfaciliteter. Vi har egne trykkerier og betjener os af avancerede lagerstyrings- og bestillingssystemer.

Vi rådgiver om det rigtige valg. Om broderi eller tryk. Om farver, størrelser og alle de andre ting, du kan finde på at spørge om. Vi sørger for det hele. Fra første idéoplæg og indtil tøjet er leveret til den enkelte afdeling og medarbejder i virksomheden. Det kalder vi "tøj til tiden – og som bestilt".

Men Orloff Firmatøj er mere end det. For oveni tilbyder vi en pakkeløsning, som sammensættes efter din virksomheds behov, og som kan indeholde: Bestillingsskemaer, individuel webshop, billedoversigt, pointstyringssystem og katalog.
Og selvfølgelig et konkurrencedygtigt tilbud inden vi går i gang.

Vi tilbyder mere end de fleste. Derfor trækker personalet i en lang række kendte butikskæder, store industrivirksomheder, offentlige institutioner og mange håndværksvirksomheder, hver dag i firmatøj fra Orloff Firmatøj.

Det er det vi forstår ved totalløsninger.

Kontakt en af Orloffs medarbejdere i Odense, Aarhus,  Kolding og København

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.