Indkøbskurv

Om os

Vi klæder dine medarbejdere på

I de sidste 30 år har vi specialiseret os i totalløsninger, inden for arbejdsbeklædning, vi er mere end 65 medarbejdere fordelt over hele landet, med showrooms i Odense, Aarhus, Kolding og København.

Vi er en af ​​Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profilbeklædning, fodtøj og beskyttelsesudstyr / PPE til erhvervslivet, herunder detailkæder, erhvervsvirksomheder, kommuner og offentlige institutioner.

Vi vil være din stabsfunktion til håndtering af tøj. Vi håndterer dine medarbejdere direkte, og er dermed en lettelse i din egen organisation.

Vi har et stort udvalg af kendte kvalitetsbrands, der er fremstillet med høj funktionalitet, stil og tilpasset enhver faggruppe, dog samarbejder vi kun med leverandører der lever op til de krav vi har i vores værdisæt samt stiller i vores CSR politik

Vi ved, at arbejdstøj ikke kun handler om at gå ens og sikkert klædt. Det handler ligeså meget om identitet, tillid og genkendelighed for jeres kunder og medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at jeres medarbejdere går i arbejdstøj de føler sig godt tilpas i, så de også kan fremstå glade og professionelle over for jeres kunder og kolleger imellem - mindst ligeså vigtigt er fodtøjet, da forkert fodtøj kan give skader i fødder og ryg.

Når I kontakter os, vil I modtage en professionel og kompetent rådgivning. Vi lytter til jeres behov og når med vores erfaring og kendskab til de forskellige brancher samt gældende lovgivning, frem til det rette beklædning, fodtøj og værnemidler til jer og jeres medarbejdere.

Jeres sortiment kan bestå af elementer fra forskellige brands samt beklædning af både kontor, lager, håndværker og andre faggrupper, derfor kan vi tilbyde jer, jeres egen webshop tilpasset jeres behov og løsninger.

Vores personale står klar med
den rette vejledning