Indkøbskurv

Om os

Vi tager os af tøjet, du tager dig af forretningen

I de sidste 30 år har vi specialiseret os i totalløsninger, inden for arbejdsbeklædning, vi er mere end 75 medarbejdere fordelt over hele landet, med showrooms i Odense, Aarhus, Kolding, Randers og København.

Vi er én af ​​Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profilbeklædning, fodtøj og beskyttelsesudstyr (PPE). Vi forsyner erhvervslivet, herunder detailkæder, erhvervsvirksomheder, kommuner og offentlige institutioner med alle former for firmatøj.

 

Vi har gjort det nemmere at være dig

Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder indkøb og håndtering af virksomhedens tøj. Vi servicerer dine medarbejdere direkte, hvilket betyder at du eller én af dine medarbejdere ikke behøver at bruge dyrebar tid eller omkostninger på at håndtere virksomhedens tøjindkøb.
Ja, vi klarer faktisk det hele for dig, så du og dine medarbejdere kan gøre netop dét I er bedst til.

Alle de brands du og dine medarbejdere kender

Vi har et stort udvalg af kendte kvalitetsbrands, der er fremstillet med høj funktionalitet, stil og som er tilpasset enhver faggruppe.

Vi ved, at arbejdstøj ikke kun handler om at gå ens og sikkert klædt. Det handler ligeså meget om identitet, tillid og genkendelighed for jeres kunder og medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at jeres medarbejdere går i arbejdstøj de føler sig godt tilpas i, så de også kan fremstå glade og professionelle over for jeres kunder og kolleger imellem - mindst ligeså vigtigt er fodtøjet, da forkert fodtøj kan give skader i fødder og ryg.

Bæredygtighed og klimapolitik er emner som ligger os meget på sinde. Derfor samarbejder vi med leverandører der lever op til de krav, vi har i vores værdisæt samt stiller i vores CSR politik. Således kan vi sikre dig, at du får godkendte produkter, der lever op til fremtidige verdensmål.

Vi vejleder jer

Når I kontakter os, vil I modtage en professionel og kompetent rådgivning. Vi lytter til jeres behov og når med vores erfaring og kendskab til de forskellige brancher samt gældende lovgivning, frem til det rette beklædning, fodtøj og værnemidler til jer og jeres medarbejdere.

Jeres sortiment kan bestå af elementer fra forskellige brands samt beklædning af både kontor, lager, håndværker og andre faggrupper, derfor kan vi tilbyde jer, jeres egen webshop tilpasset jeres behov og løsninger.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 15.30
Find et showroom nær dig