Du er her: Forside / Orloffs historie

Et Fynsk Tøjeventyr

Prebens Herremagasin, der under beskedne kår åbnede i 1961, var grundlaget for den virksomhed, der i dag består af to detailbutikker og et erhvervsbeklædningsfirma med fire afdelinger på Fyn, Sjælland og i Jylland.

I efteråret 1961 kom Preben Orloff Lauridsen i bedste Mads Skjern-stil ind med firetoget fra Vestjylland, og åbnede sin første butik med herretøj, Prebens Herremagasin på hjørnet af Middelfartvej og Roesskovsvej i Odenses vestre bydel. Forretningen var på beskedne 60 m2.

I 1968 udvidede Preben Lauridsen med endnu et Prebens Herremagasin i det nyåbnede Tarup Center. Butikken, der senere blev udvidet fra 140 til 380 m2, er i dag en af de tre største Din Tøjmand-butikker i landet, og har nu navn efter butikskæden. 

 

Orloff Firmatøj A/S

I 1988 startede en ny afdeling med arbejdstøj under navnet Prebens Job-Tøj i kælderen under herretøjsbutikken i Tarup Center.

Udviklingen tog fart, kundekredsen til erhvervsbeklædning voksede, pladsen blev for trang, så man flyttede i 1995 til nye, større faciliteter på Rugårdsvej i Odense. Samtidig blev firmanavnet ændret til Orloff Firmatøj A/S.  

Orloff Firmatøj har idag afdelinger i Odense, Aarhus, Kolding og København og beskæftiger 54 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Odense.

 

Erhvervsvirksomheder, butikskæder og offentlige virksomheder udgør kernekunderne i Orloff Firmatøj. 

Preben Orloff Lauridsen døde i 2009, 78 år gammel, hans to sønner og barnebarn er idag en del af virksomheden. 

 

30 års jubilæum 1988-2018

Orloff Firmatøj A/S har i år 30-års jubilæum som en af Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profiltøj, personlige værnemidler og fodtøj til erhvervslivet.

Firmaets 30 års jubilæum fejres med mogenkaffe & rundstykker i alle 4 afdelinger den 14. november for alle vores kunder.  

 

Læs mere om Orloff her

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.