Du er her: Forside / Pas på dine knæ

3 Tips ved køb og brug af knæpuder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ved, at det rette tilbehør og arbejdstøj i sidste ende kan betyde, at din arbejdsdag bliver mere sikker. Har du eksempelvis et arbejde, der belaster dine knæ ved meget knælende arbejde, er et par knæpuder af høj kvalitet en nødvendighed for dig.

Vi har samlet tre gode tips til, hvordan du bedst mulig beskytter dine knæ.  

3  TIPS VED KØB OG BRUG AF KNÆPUDER:

1.       Vælg den rette størrelse bukser. Vælger du for lang eller for kort model af arbejdsbukser, risikerer du, at knælommer eller knæpuderne sidder forkert.

2.       Køb knæpuder der matcher dit kvalitetsbehov. Overvej dine daglige rutiner, match dine knæpuder med den belastning, du udsætter dine knæ for.

3.       Vælg knæpuder der kan afkortes. Så er du sikker på, at de kan passe til dine favorit arbejdsbukser.
 

 

Det rette match er vigtigt

Arbejder man meget på knæene, er det vigtigt at tage de helt rigtige forbehold, så man ikke skader sin krop. Et par funktionelle knæpuder giver øget sikkerhed til dine knæ.

Det er selvfølgelig individuelt, hvad du foretrækker som beskyttelse. Derfor findes der knæpuder, der passer til alle typer brancher. Samtidig findes produkterne i forskellige tykkelser og kvaliteter, alt efter hvad du finder mest behageligt.

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.