Du er her: Forside / Red Barnet

Red Barnet

Alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn. De kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Det gør de ved at hjælpe børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. De rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. De lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og de sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Red Barnet arbejder for at give danske børn et bedre liv. De forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og de bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. De hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

KLIK HER OG LÆS MERE OM RED BARNET

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.