Du er her: Forside / Riwal CeramicSpeed Cycling

Riwal CeramicSpeed Cycling Team

Riwal CeramicSpeed Cycling Team er et danskejet cykelhold stiftet i 2008. Riwal CeramicSpeed Cycling Team er et dansk cykelhold - startet i 2008. Vi kører i dag som kontinentalhold på Europa touren. Holdet i 2018 er en blanding af unge ambitiøse ryttere og mere rutinerede kræfter med Chris Anker Sørensen, Troels Vinther og Jonas Aaen i spidsen.

De sportslige mål er entydigt at holde fast i vores status som Danmarks mest vindende kontinentalhold og inden for en kort tidshorisont at avancere til Pro Kontinentalklassen.

Afsættet til dette ambitiøse mål er fast forankret i vores erhvervsnetværk, der tæller mere end 100 stærke samarbejdspartnere, der så godt som alle opererer både landsdækkende og internationalt.

Vores primære værdier er Passion - Udvikling - Fællesskab. Værdier der er gennemgående både på det sportslige og netværksmæssige niveau.

Riwal CeramicSpeed Cycling Team

Foto: Stefan Nielsen
Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.