Du er her: Forside / Riwal Readynez Cycling Team

Riwal Readynez Cycling Team

Riwal Readynez Cycling Team er et danskejet cykelhold stiftet i 2008. Riwal Readynez Cycling Team er et dansk cykelhold - startet i 2008. Vi kører i dag som kontinentalhold på Europa touren. Holdet i 2019 er en blanding af unge ambitiøse ryttere og mere rutinerede kræfter med Troels Vinther og Jonas Aaen i spidsen..

2019 bliver første år for Riwal Readynez på Pro-kontinentalt niveau. Med Tour de France deltagelse i 2021 som vores største fremadrettede mål

Afsættet til dette ambitiøse mål er fast forankret i vores erhvervsnetværk, der tæller mere end 100 stærke samarbejdspartnere, der så godt som alle opererer både landsdækkende og internationalt.

Vores primære værdier er Passion - Udvikling - Fællesskab. Værdier der er gennemgående både på det sportslige og netværksmæssige niveau.

Riwal Readynez Cycling Team

Foto: Stefan Nielsen
Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.