Sponsorat - Riwal

Riwal Cycling Team

Det startede som en ide i efteråret af 2008 - at skabe et cykelhold.

Og hvor der er vilje er der vej, så i foråret 2009 så holdet dagens lys og den første startstreg.

Under navnet Team Concordia - Vesthimmerland rullede holdet ud på landevejen og i de seneste 12 sæsoner har de under forskellige navne præget dansk og international cykelsport med store resultater og været et springbræt for nogle af Danmarks største ryttere.

Magnus Cort, Jonas Gregaard, Andreas Stokbro, Andreas Kron og Mathias Norsgaard er blot nogle af de danske topryttere, som har udviklet sig på Riwal Cycling Team. Ryttere som har præstere i deres trikot og som i dag præsterer i sportens største løb. De har været med til at levere talrige podier og sejrer på tværs af Europa, og Riwal Cycling Team har endda også trådt op på skamlens øverste trin i både Mexico, Algeriet og Canada.

Undervejs har holdet også skabt et landsdækkende forretningsnetværk af engagerede og passionerede virksomheder og mennesker, som i en årrække har mødtes til events, oplevelser og fælleskabet omkring cyklen.

I 2021 kører Riwal Cycling Team på kontinentalniveau - og de deltager og angriber i flere af Europas store løb som PostNord Danmark Rundt, Tour of Norway og Tour of Wallonie.

Læs mere her

Vores personale står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 15.30
Find et showroom nær dig