Indkøbskurv

CSR

Politik for bæredygtighed

Her hos Orloff arbejder for, at både samarbejdspartnerne til de produkter vi forhandler foruden vores egen virksomhed bidrager til en bedre klode for alle.

Vi udvikler løbende strategier og politikker for vores samarbejde med leverandører, kunder og egen produktion for på denne måde at sikre en bæredygtig udvikling for miljøet, klimaet og for os mennesker.
Vi arbejder for at den positive, bæredygtige indsats vi gør, når ud til vores kunder og hjælper dem i deres arbejde for mere bæredygtighed. Vi er en lille brik i det store spil, men vi gør, hvad vi kan, for at bidrage til den globale udvikling på verdensplan.

Se bæredygtighedsrapporten 2022

 

Det gør vi hos Orloff

  • Engagerer alle medarbejdere i at nå bæredygtige mål
  • Inddrager vores ”preferred partners” leverandører i et samarbejde om øget bæredygtighed
  • Sikrer partnere og kunder mulighed for at styrke deres bæredygtighed gennem samarbejde
  • Sikrer ”orden i eget hus” i forhold til bæredygtighed og specifikt de tre udvalgte verdensmål

Orloff har udarbejdet en baseline (2021) og definerer løbende klare målepunkter for vores bæredygtige indsats.

Derfra udvikler vi et system til at måle og registrere resultaterne af indsatsen, således at vi sikrer en fortsat og fremtidig fremgang mod de udvalgte mål. Vigtigt for os er det at bidrage til den totale forandring i verden.

Vidste du at...

Hos Orloff sørger vi for at genanvende dit brugte tøj. Vi indsamler tøjet, fjerner logoer og lignende elementer og sender det til enten gensalg eller genanvendelse, så tøjet kan blive til nye produkter.
Læs mere om processen her.

FN's verdensmål

Gennem FN's verdensmål vil vi videreudvikle vores arbejde med bæredygtighed og dermed styrke virksomhedens profil og nytænkning samtidigt med, at vi fremmer en mere bæredygtig verden.
Orloff arbejder særligt for følgende 3 verdensmål:

  • Nr. 6: Rent vand og sanitet til alle
  • Nr. 8: Anstændige jobs og bæredygtig vækst
  • Nr. 12: Bæredygtig produktion og forbrug

Vi involverer vores medarbejdere og samarbejder med leverandører, kunder og myndigheder i arbejdet for de tre verdensmål. Vores egen drift og produktion bliver løbende mere cirkulær og bæredygtig, og vi bidrager med oplysning om bæredygtighed til vores omverden.

Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale certificeringer
Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer> Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer> Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer> Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer> Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer> Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer> Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale <certificeringer>

FN's verdensmål | Inspiration til handling | Verdensmålene.dk (verdensmaalene.dk)

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning
Showrooms: Sommerlukket uge 29-30
Mandag - torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig