Indkøbskurv

CSR

Orloff's politik for bæredygtighed

Orloff arbejder for, at både de produkter, vi forhandler, og vores egen virksomhed bidrager til en bedre klode for alle. Vi udvikler løbende strategier og politikker for vores samarbejde med leverandører, kunder og egen produktion for at sikre en bæredygtig udvikling for miljøet og de mennesker, vi samarbejder med.
Vi arbejder for, at den positive, bæredygtige indsats, vi gør, når ud til vores kunder og hjælper dem i deres arbejde for mere bæredygtighed. Vi er en lille brik i det store spil, men vi gør, hvad vi kan, for at bidrage til den store udvikling på verdensplan.

Det gør vi hos Orloff:


- Engagerer alle medarbejdere i at nå vores bæredygtige mål.

- Inddrager vores ”preferred partners” leverandører i et samarbejde om øget bæredygtighed.

- Sikrer partnere og kunder mulighed for at styrke deres bæredygtighed gennem samarbejde.

- Sikrer ”orden i eget hus” i forhold til bæredygtighed og specifikt de tre udvalgte verdensmål.

Orloff udarbejder en baseline (2021) og definerer klare målepunkter for vores bæredygtige indsats. Derfra udvikler vi et system til at måle og registrere resultaterne af indsatsen.

 

FNs verdensmål

Gennem FNs verdensmål vil vi videreudvikle vores arbejde med bæredygtighed og dermed styrke virksomhedens profil og nytænkning samtidigt med, at vi fremmer en mere bæredygtig verden.
Orloff arbejder særligt for følgende 3 verdensmål:

- Nr. 6: Rent vand og sanitet til alle

- Nr. 8: Anstændige jobs og bæredygtig vækst

- Nr. 12: Bæredygtig produktion og forbrug

Vi involverer vores medarbejdere og samarbejder med leverandører, kunder og myndigheder i arbejdet for de tre verdensmål. Vores egen drift og produktion bliver løbende mere cirkulær og bæredygtig, og vi bidrager med oplysning om bæredygtighed til vores omverden.

Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale certificeringer.

Vores personale står klar med
den rette vejledning