Indkøbskurv

Kundereference - Dan-Foam / Tempur Sealy

Vi har ladet specialisterne gøre det de gør bedst

Tøj og sko til over 300 medarbejdere

Tempur / Dan-Foam er kendt for deres unikke madrasser og puder. 

De har to fabrikker i USA og én i Danmark, de tre fabrikker producerer madrasser og puder til hele verden med det ikoniske og unikke Tempur materiale, der forbedrer søvn og livskvalitet hos millioner af mennesker.  

På fabrikken i Aarup på Fyn, klæder Orloff deres 300 medarbejdere på med både tøj og sko. Orloff har været leverandør til Tempur siden 2019.

Reduceret tid på intern administration af tøj

Tempur brugte tidligere meget tid på administration af arbejdstøj og spørgsmål fra medarbejdere omkring sortiment størrelser og lign. 

Samarbejdet med Orloff letter processen i og med, at de nu bruger Orloff som en sparringspartner til at få det korrekte tøj, der overholder de guidelines der overordnet er sat, men hvor komfort og kvalitet er i fokus.  

Tempur afholder i samarbejde med Orloff en årlig tøj/sko-dag på fabrikken, hvor medarbejderne kan prøve tøj og sko samt blive måltaget og få personlig rådgivning om det korrekte valg af arbejdstøj og fodtøj, inden for det overordnede sortiment. 

Oplysningerne på den enkelte medarbejder bliver noteret i Tempurs egen webshop, så medarbejder og leder ved næste tøjkøb kan se præcis hvad de skal have og i hvilken størrelse.

Vi letter processen med specialpakket tøj

Når medarbejderen har bestilt tøj via de point de på forhånd er tildelt, godkender lederen dette og ordren kommer til Orloff, hvor vi håndterer det og man personpakker tøjet, så det nemt kan blive fordelt til den enkelte medarbejder, når det ankommer til fabrikken. 

Generelt oplever Tempur en god kundeservice, altid lydhør over for problemstillinger, som Orloff altid forsøger at nå i mål med.

 

Vi har gjort det nemmere at være dig

Hos Orloff leverer vi arbejdstøj, profiltøj, fodtøj og værnemidler til dig og dine medarbejdere.
Med vores 5 landsdækkende showrooms står vi altid klar til at rådgive og vejlede på en lokation nær dig.
Besøg os idag.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig