Du er her: Forside / Miljø og Mennesker

Miljø og Mennesker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hos Orloff vil vi rigtig gerne passe på Miljø & Mennesker - og det vil rigtig mange af vores leverandører heldigvis også gerne.

Vi er hele tiden på forkant med vores forretning og gør alt for at komme vores kunders forventninger i møde uden at gå på kompromis med miljøet, samfundet og arbejdsforhold.

Vi tror på, at gode arbejdsforhold på vores leverandørers faciliteter gør, at de kan tilbyde et produkt af bedre kvalitet og dermed opnå tilfredse kunder. Derfor samarbejder vi som udgangspunkt med leverandører, der opfylder internationalt anderkendte principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Vi arbejder helt tiden på at forbedre og udvikle vores strategier og politikker i forhold til vores leverandører, dette for at sikre en bæredygtig udvikling for de mennesker, vi arbejder med, og det miljø, vi arbejder i. 

 

Certifikater

Mange af vores leverandører opfylder nationale og internationale certificeringer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på orloff@orloff.dk

 

Kurv er opdateret Produkt fjernet fra kurven Produkt tilføjet til kurven Din saldo er for lav til at lægge denne vare i kurv Din saldo er for lille, men du har mulighed for selv at betale det overskydende Du har ikke nok på saldoen.