Indkøbskurv

Arbejdstøj

Det rette arbejdstøj er vigtigt for dig og dine medarbejdere

Det betyder meget at det arbejdstøj som både du eller dine kollegaer har på, er behageligt, fleksibelt, praktisk og let at arbejde i. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af arbejdstøj, der passer til et bredt branchespektre. Vi fører alle de brands du kender i tilfælde af at du har en favorit deriblandt.

Image er altafgørende – uanset om du har en virksomhed med én eller 1000 medarbejdere. Dit arbejdstøj afspejler, hvem du er – og hvem du repræsenterer. Profilbeklædning eller arbejdstøj med firmalogo i tryk eller broderi, er med til at give en markant identitet, og indgår i virksomhedens profil og øvrige branding.

Se vores arbejdstøj her

Lad virksomhedens navn og brand blive genkendt

Dine medarbejdere er de bedste ambassadører for virksomheden. Hvis de har noget arbejdstøj, hvor de er godt tilpas, vil de gerne gå rundt i det og dermed også brande jeres virksomhed, da firmalogoet altid er på. Arbejdstøjet giver også en tryghed og genkendelighed hos jeres kunder, når det er pænt, professionelt og med logo på.

Hos Orloff kan vi give jer uendelige muligheder. I kan få præcis det brand i ønsker, om det skal være standard, moderne eller arbejdstøj der er slidstærkt, med stretch, flammehæmmende, hi-vis - mulighederne er mange. I kan få fra ét brand eller vælge ud fra forskellige, er der specifikke krav til farver eller andet, så kan vi også lave speciel produktion skræddersyet netop til jer.

Tryk eller broderi på arbejdstøjet?

Der er mange muligheder for hvordan jeres arbejdstøj kan se ud. Tryk eller broderi af firmalogo, personnavn eller noget helt femte - det er op til jer. I alle vores afdelinger har vi egne trykmaskiner, så vi altid er sikre på, at kvaliteten er af højeste standard. I forhold til broderi har vi faste samarbejdspartnere, som vi løbende sikrer lever op til vores krav om kvalitet.  

 

 

Spørgsmål og svar om dit nye arbejdstøj

Har I arbejdstøj til alle brancher?

Vi har et stort udvalg af arbejdstøj. Det betyder at vi kan hjælpe dig og dine kollegaer uanset hvilken branche I arbejder indenfor.

Kan jeg selv vælge det logo, der skal på mit arbejdstøj?

Ja selvfølgelig. Du bestemmer selv det logo du ønsker trykt eller broderet på dit og dine medarbejderes arbejdstøj. Du sender os blot dit logo - så hjælper vi dig.

Kan I håndtere arbejdstøj til alle mine medarbejdere?

Ja, vi servicerer både større og mindre virksomheder og vi hjælper selvfølgelig dig og dine kollegaer med at få netop det arbejdstøj, der passer bedst til jer.

Vores konsulenter står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 8.00 - 16.00
Fredag
kl. 8.00 - 14.00
Find et showroom nær dig