Arbejdstøj

Image er altafgørende – uanset om du har en virksomhed med én eller 1000 medarbejdere. Dit arbejdstøj afspejler, hvem du er – og hvem du repræsenterer. Profilbeklædning eller arbejdstøj med firmalogo i tryk eller broderi, er med til at give en markant identitet, og indgår i virksomhedens profil og øvrige branding.  

Dine medarbejdere er de bedste ambassadører for virksomheden. Hvis de har noget arbejdstøj, hvor de er godt tilpas, vil de gerne gå rundt i det og dermed også brande jeres virksomhed, da firmalogoet altid er på. Arbejdstøjet giver også en tryghed og genkendelighed hos jeres kunder, når det er pænt, professionelt og med logo på.

Hos Orloff kan vi give jer uendelige muligheder. I kan få præcis det brand i ønsker, om det skal være standard, moderne eller arbejdstøj der er slidstærkt, med stretch, flammehæmmende, hi-vis - mulighederne er mange. I kan få fra ét brand eller vælge ud fra forskellige, er der specifikke krav til farver eller andet, så kan vi også lave speciel produktion præcis til jer!  

Tryk eller broderi på arbejdstøjet?

Der er mange muligheder, tryk eller broderi af firmalogo, personnavn eller andet. I alle vores afdelinger har vi egne trykmaskiner, så vi altid er sikre på, at kvaliteten er af højeste standard. Broderi har vi faste samarbejdspartner, som vi løbende sikre lever op til vores krav om kvalitet.  

Vores personale står klar med
den rette vejledning

Åbningstider
Mandag - Torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 15.30
Find et showroom nær dig